Snapchat ’te Yollanan Mesajları Silme

Snapchat, bilgileri geçici olarak hafızasında depo eden bir uygulamadır. Belli bir süre sonunda hikayelerinizin ve sohbet mesajlarınızın süresi dolar. İçerik mevcut olduğunda erişime geçmezseniz, bir daha görüntüleyemezsiniz. Snapchat’in bu özelliklerine yeni bir özellik daha eklendi bu özellik gönderilen bir sohbet mesajını silmenize olanak sağlıyor bu sayede yanlışlıkla gönderdiğiniz mesajları veya başka bir sebepten dolayı silmek istediğiniz mesajları kolaylıkla silebilirsiniz. Bu özellik hem bire-bir sohbetlerde hem de grup sohbetlerinde geçerli bir özellik. Bu makalemizde Snapchat mesajlarınızı nasıl silebileceğinizi anlatacağız.

Snapchat’te Yollanan Mesajları Silme

Anlatımı iOS işletim sistemi üzerinden yapacağız fakat Android kullanıcıları da aynı adımları takip ederek mesaj silme işlemini gerçekleştirebilir.

İlk olarak mesaj silme özelliğini aktif edebilmeniz için Snapchat uygulamasını mevcut olan en son sürüme güncellemeniz gerekmekte. Bu güncelleme sayesinde mesaj silme özelliği aktif edilir. Bu özelliği tam anlamıyla kullanabilmeniz için mesaj gönderdiğiniz kişinin de Snapchat’in güncel sürümünü kullanmak zorundadır.

Uygulamayı güncelledikten sonra, uygulamanın en güncel sürümünü kullandığını bildiğiniz bir kişiye bir mesaj gönderin.

Az önce gönderdiğiniz mesaja dokunun ve basılı tutun, karşınıza çıkan menüden “Sil” butonuna dokunun

Bu özelliğin çalışabilmesi için karşılanması gereken bir kaç koşul var. Bir mesajı sildikten sonra Snapchat, bunu kaldırmayı deneyeceğini söyler, ancak her zaman bunu başaramayabilir. Zayıf internet bağlantısı veya Snapchat’in eski bir sürümünü kullanma gibi nedenlerden dolayı silme işlemi başarısız olabilir. Bu da “Sohbeti Silmek Nedir?” başlıklı bir uyarı şeklinde karşınıza çıkacaktır.

Bu uyarı mesajına tamam butonuna dokunarak onayladıktan sonra karşınıza sohbet silme onayı gelecektir. Tamam butonuna dokunduğunuz an mesajınız her iki kişinin de sohbet geçmişinden silinecektir.

Mesajınızı sildiğiniz zaman da yukarıda bir uyarı şeklinde sizin ve karşı tarafın sohbet penceresinde bir mesajın silindiği yazacaktır.

      

 

Eğer karşıdaki kişi sohbeti aktif olarak görüntülüyorsa mesajı silemezsiniz bu sebeple elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Grup sohbetlerinde ise herhangi bir grup üyesi mesajınızı aktif olarak görüntülese bile mesajı silme şansınız var. Sildiğiniz mesajlarınızı geri getiremeyeceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

Yorum Bırakın

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açıktır.

deneme

muratpaşa escort avcılar escort bakırköy escort escort istanbul bakırköy escort esenyurt escort kadıköy escort mecidiyeköy escort escort bayan avcılar escort kadıköy escort beylikdüzü escort ataköy escort şirinevler escort istanbul escort